Aktuellt

Brygga eller åtminstone en gammal bro…

Photo 2014-01-26 09 56 01

Det finns favoritövningar och hatövningar. För min del innefattar hatövningar allt där ryggen ska böjas åt fel håll. Typ brygga. Jag har aldrig tidigare lyckats sträcka armarna ens en millimeter, men idag hände det grejer minsann. Ska inte säga att det är jordens snyggaste brygga men en gammal bro kan den väl få kallas.

Somaövningarna ger resultat både här och där. Nu jobbar jag för att bli en lite snyggare mini-elefant och ett lite mer graciöst kickande lejon. Kanske slutar jag som en hel djurpark.

7 Kommentarer

  • Svara
    Nina
    26 januari, 2014 kl 13:03

    Bit för bit ♥
    Lite magiskt, fast egentligen väldigt naturligt, när man ägnar sig åt rörlighetsträning, soma, yoga och allt vad det är. Hur fint kroppen följer med bara man ger den tid, tålamod och en massa kärlek. Mums!

  • Svara
    alexandraabrandt
    26 januari, 2014 kl 14:38

    Snyggt! Grymt jobbat.

  • Svara
    lina
    26 januari, 2014 kl 14:41

    snyggt!! Fin träningsoutfit! :) Och så härligt med kettlebell i färger, Livar upp! :)

  • Svara
    Lotta
    26 januari, 2014 kl 16:40

    Ja men, den kommer ju! Visst är det fortfarande en bit kvar till full urdva dhanurasana men det är ju inte det som är poängen. Poängen är framstegen du har gjort, och kommer fortsätta göra med tålamod och envishet. Som så ofta är det ju de övningar som vi helst vill slippa som vi behöver allra mest..

    • Svara
      Anna (orka mera)
      26 januari, 2014 kl 16:52

      Haha, jo det är en bra bit kvar. Men från att inte fått upp huvudet från marken är jag ganska nöjd ändå :) Lite som när jag lärde mig vicka på lill-tån. De små segrarna längs vägen…

  • Svara
    mammaspring
    26 januari, 2014 kl 19:38

    Inte illa alls. Riktigt bra jobbat!

  • Svara
    Anna b
    30 januari, 2014 kl 18:20

    Jag har samma dilemma i yogan, alla balansövningar och framåtböjningar går fin fint…men när kroppen ska böjas på andra hållet är jag vig som ett kylskåp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.