Efter 10 dagar som stammis på Hermans i Stockholm och därefter ett besök på Rawfood house i Malmö, fick jag grym inspiration att göra min egen gröna smoothie. Är annars rätt fast i hallon/banan-träsket och behövde lite nya tankegångar.
Så här blev det idag:
Banan, satsumas, äpple, melon, fänkål, cashewnötter (blötlagda), lime, spirulina och mynta.
Smarrigt, mättande och grönt!
6 Kommentarer
anneliten
17 juni, 2013 kl 00:12Låter väldigt gott tycker jag.
Maria
17 juni, 2013 kl 19:47Hahaha. Tror jag måste putsa glasögonen. Trodde det var champinjoner på tallriken… !
Tack för all inspiration!
Anna (orka mera)
17 juni, 2013 kl 20:00Haha! Det är blötlagda cashewnötter… jag vet, det ser lite scary ut :)
Lotta
17 juni, 2013 kl 22:16Jag har kört massor med gröna smoothies senaste tiden, grymt gott, fräscht och nyttigt. Orkar dock aldrig hålla på och blötlägga cashewnötterna innan, går så bra ändå. Brukar ta färsk spenat, eller fryst grönkål (ibland både och), en halv lime, en halv avokado, kiwi, ingefära, kokosolja och sen lägger jag till (beroende på vad jag har hemma, färskt eller fryst, och vad jag är sugen på) melon, mango, ananas, hallon, blåbär, björnbär, äpple – eller blandar lite. Ibland har jag i lite kokosmjöl oxå, och kanske lite kakao. :)
Anna
18 juni, 2013 kl 07:42Har nog allt hemma utom kiwi… testar till dagens mellis! Tack för tips!
Lotta
19 juni, 2013 kl 22:57:)