Aktuellt

Smoothie modell grön

Efter 10 dagar som stammis på Hermans i Stockholm och därefter ett besök på Rawfood house i Malmö, fick jag grym inspiration att göra min egen gröna smoothie. Är annars rätt fast i hallon/banan-träsket och behövde lite nya tankegångar.

Så här blev det idag:

smoothie

Banan, satsumas, äpple, melon, fänkål, cashewnötter (blötlagda), lime, spirulina och mynta.

Smarrigt, mättande och grönt!  

6 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  17 juni, 2013 kl 00:12

  Låter väldigt gott tycker jag.

 • Svara
  Maria
  17 juni, 2013 kl 19:47

  Hahaha. Tror jag måste putsa glasögonen. Trodde det var champinjoner på tallriken… !
  Tack för all inspiration!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   17 juni, 2013 kl 20:00

   Haha! Det är blötlagda cashewnötter… jag vet, det ser lite scary ut :)

 • Svara
  Lotta
  17 juni, 2013 kl 22:16

  Jag har kört massor med gröna smoothies senaste tiden, grymt gott, fräscht och nyttigt. Orkar dock aldrig hålla på och blötlägga cashewnötterna innan, går så bra ändå. Brukar ta färsk spenat, eller fryst grönkål (ibland både och), en halv lime, en halv avokado, kiwi, ingefära, kokosolja och sen lägger jag till (beroende på vad jag har hemma, färskt eller fryst, och vad jag är sugen på) melon, mango, ananas, hallon, blåbär, björnbär, äpple – eller blandar lite. Ibland har jag i lite kokosmjöl oxå, och kanske lite kakao. :)

  • Svara
   Anna
   18 juni, 2013 kl 07:42

   Har nog allt hemma utom kiwi… testar till dagens mellis! Tack för tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.