Tredje sista långpasset innan THAILAND!

Barnen räknar ner i russin. De har 15 russin i ett glas och äter ett varje dag. När sista russinet är slut åker vi till Thailand. Jag räknar ner i långpass. Idag var tredje sista. Återstår två måndagslångpass och sen är det semester!!

Garmin tröttnade på mig idag. Hade sagt åt honom att jag skulle springa 5.10-5.25 fart på mittersta biten, som började efter 6 km uppvärmning. Det var bara det att jag hade ett fruktansvärt spring i benen och gladeligen skuttade fram i 5.05-fart. Han gnällde ett par gånger på att jag sprang för fort, ja i fem minuter kanske, så där lagom så man ville slänga honom i diket. Sen bara gav han upp, tystnade och lät mig göra som jag ville. Himla najs kille.

Skön runda i fint väder, 21 km iklädd för mycket kläder som vanligt. Att man aldrig lär sig!

Inga kommentarer

Kommentera