Aktuellt

Tredje sista långpasset innan THAILAND!

Barnen räknar ner i russin. De har 15 russin i ett glas och äter ett varje dag. När sista russinet är slut åker vi till Thailand. Jag räknar ner i långpass. Idag var tredje sista. Återstår två måndagslångpass och sen är det semester!!

Garmin tröttnade på mig idag. Hade sagt åt honom att jag skulle springa 5.10-5.25 fart på mittersta biten, som började efter 6 km uppvärmning. Det var bara det att jag hade ett fruktansvärt spring i benen och gladeligen skuttade fram i 5.05-fart. Han gnällde ett par gånger på att jag sprang för fort, ja i fem minuter kanske, så där lagom så man ville slänga honom i diket. Sen bara gav han upp, tystnade och lät mig göra som jag ville. Himla najs kille.

Skön runda i fint väder, 21 km iklädd för mycket kläder som vanligt. Att man aldrig lär sig!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.