Aktuellt

Vinn startplats till Skrylleloppet!

Det finns lopp jag vill springa varje år, men där alltid något kommer i vägen. Skrylleloppet är ett sånt. Senast jag fick ihop det var 2010 då jag vann i det jag då kallade ”tantklassen” – K35. T-r-e-t-t-i-o-f-em alltså. Om det är TANT, vad är jag nu…?

Anyway. Loppet finns som 3 km, 5 km eller 10 km. Det går på motionsspåren och är den där bästa mixen mellan lättsprunget och skog. Även en asfaltjunkee kan därför ta sig fram obehindrat. I alla fall de första 7 km innan backarna träder in och avslutar hela tjottaballongen med en rafflande pulstopp. Lite vår på det och upplevelsen är liksom total. Den 20 april är det dags och jag har fått två startplatser att lotta ut. Jag har valt att hålla tävlingen på instagram så är du sugen på en plats är det hit du behöver ta dig!

Tävlingen på går till den 24/3 då jag drar en lycklig vinnare!

Så in och tävla så ses vi kanske där!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.