Aktuellt

Nypoddat

Löpning ger mig så mycket roligt utanför själva löpningen. Löpning är nämligen inte bara att riva av ett pass. Det är också så mycket förknippat med fantastiska människor, roliga utflykter och sammanhang. Det är liksom löpningen som skickar ut mig i radio, och som idag,  ger mig möjligheten att få delta i en fantastisk podd.

Ann-Elise driver podden ”Every Mile Matters” som är en av få poddar jag följer. Hon intervjuar vanliga löpare. Sånna som jag. Och alla avsnitt hittills har varit grymt inspirerande. Så det var med en uns av ”vad kan lilla JAG bidra med?” som jag bestämde mig för att tacka ja till att medverka.

Jag är ju knappast speciellt spännande, men när Ann-Elise hintade lite vad hon ville prata om kände jag genast YES. Det här kommer att bli kul. Så det var med spänd förväntan jag joggade dit i morse.

Anledningen till att jag joggar är två. Dels går det ungefär lika fort som bussen, och dels vill jag komma i löparfeeling inför inspelningen. Jag har ett annat självförtroende när löparkläderna är på. I människokläder är jag obekväm med att prata inför folk, men ge mig ett par träningskläder så är det lugnt. Det visar sig vara ett smart drag och jag känner mig grymt avslappnad genom hela intervjun.

Samtalet flyter och tiden går superfort. Vi avhandlar allt mellan himmel och jord och plötsligt är det slut. Det är tur att Ann-Elise har koll på klockan annars hade vi nog pratat fortfarande.

Och under det efterföljande semmelfikat ramlar vi in på nya samtalsämnen som vi borde ha pratat om…  Jaja, bättre så än att det blev krystat och tomt på ord!

Semlan landar som bomull i magen, och ger den perfekta energikicken för att jag ska orka ta mig hem igen. För nu har jag motvind. Rak motvind.

Men jag är så speedad av förmiddagen så det blir inget problem alls. En perfekt start på söndagen. Nu är det bara att vänta på resultatet. Om jag vågar lyssna!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 februari, 2024 kl 23:22

  Är 100% säker på att det är ett toppenavsnitt!

  • Svara
   Anna
   7 februari, 2024 kl 18:55

   Det var toppentrevligt i alla fall!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.