Aktuellt

Risktagande extra allt

Jag har sprungit mig genom julen och nu återstår bara 19 kilometer av mitt hastigt påkomna mål om 300 mil 2023.

Jag har sprungit tio dagar i sträck, nästan 13 mil totalt, och laddar nu för finalen. 19 kilometer på tre dagar hade varit den lätta vägen. Men alltså jag hittade ett nyårsevenemang på Facebook…  Lund Runt innan glittret och glamouren.

Lund Runt mäter 27 kilometer och redan där övertrasserar jag mitt mål. Tänker därför att jag kan ta två dagars löpvila för att ha pigga nyårsben. Men det är ju en risk…

För tänk om jag blir förkyld på nyårsafton och missar målet!

Men livet blir mer spännande som gambler. Även om det känns supernervöst. Och att någon förmodligen får binda fast mig i soffan. Vilken strategi hade du valt?

1 kommentar

  • Svara
    ohennig
    29 december, 2023 kl 18:36

    Eftersom du ändå kommer skjuta över målet om du springer Lund runt är det lika bra att ta det säkra för det osäkra och springa med farbröderna i morgon. Hämtar du mig innan vi plockar upp Fredrik och Baloo, eller ska jag ta vägen om Pildammarna? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.