Aktuellt

Siffror

Jag la upp ett inlägg på instagram om mina tankar på 300 mil. Det skulle jag inte ha gjort.

Peppen blev total. Det var bara en som sa NO. De andra sa GO. Och en siffernörd väljer alltid öra med omsorg när det kommer till att lyssna. Så jag gick ut och sprang. Inte för att jag hade bestämt mig. Men för att OM jag skulle bestämma mig skulle jag liksom inte ligga mer back.

I morse vaknade jag med 132 km kvar i jakten på 3000. Som jag fortfarande inte vet om jag ska ta upp jakten på. Men för säkerhets skull sprang jag. För att inte försitta chansen. 8,5 kilometer innan frukost och 6,5 kilometer till lunch.

117 kilometer kvar. 11 dagar. Ska jag?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  20 december, 2023 kl 19:47

  Ja varför inte? Många dagar kvar! Det grejar du lätt!
  Jag har dålig koll eftersom jag inte haft min Garmin hela året… Men kanske jag ska ha ett sånt mål till 2024?

  • Svara
   Anna
   29 december, 2023 kl 16:57

   Jag brukar inte sätta mål. Mest för att jag aldrig klarar dem :D. Så skönt att glida in på en räkmacka sista veckorna bara :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.