Aktuellt

Julkalenderdags igen

Det är dags att börja filura över vilken julkalender man ska ge sig på. Förutom chokladkalendern då som är helt obligatorisk…

Förra året snickrade jag och dottern ihop en egen. Hon gav riktlinjerna och jag gjorde beräkningarna. Eftersom hon vill hon ville ha max 150 km och inte tyckte det var värt att byta om för mindre än 5 km, blev det inte så stor variation mellan dagarna. Typ 5 km nästan jämt…  Men tanken var ju rolig.

Favoriten of all times är fortfarande Sara Rönnes jävligt jobbiga julkalender, där datumet fick sätta antalet. Av vilken övning fick man välja själv. Försökte mig på EN chin på julkalenderns första dag men misslyckades och fick springa ETT dussin kilometer istället.

Ett annat vanligt alternativ är att springa dagens datum. Men jag tänker att det blir stressigt där mot slutet och att familjen kanske protesterar när jag struntar i uppesittarkvällen och ger mig ut på 23 kilometer löpning mitt i kvällsmyset. Och vända på steken är ju inte heller kul. EN enda stackars kilometer på julafton kommer ju förstöra julfeelingen big time.

Vad säger ni hörrni? Har ni någon kul kalender att dela med er av?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.