Aktuellt

Dagen efter

Igår var dagen efter. Dagen efter festen. Med allt som hör till…

Vaknar lite trött och sliten. Det hänger ballonger överallt. Det står halvdruckna kaffemuggar i gästhuset, och det finns synliga spår av chips och halvfulla colaflaskor. På bordet fem flaskor bubbel. Att de fortfarande är oöppnade är det enda som indikerar att det inte varit ett helt vanligt kalas, utan ett springkalas.

Jag tittar runt bland presenterna. Och inser att folk känner mig. Jag har fått så mycket fint. Och gott.

Så börjar det plinga meddelanden i telefonen. Inte så mycket ”tack för senast ” utan lite mer ”tack för träningsvärken”.

Jag myser.

Ett kalas som skapar minnen även dagen efter måste ju vad det perfekta kalaset.

Men det var igår. Idag skulle man visst jobba. Och det vet väl vem som helst att en riktig fest kräver minst två dagars återhämtning. Jag hade förvisso permission för själva födelsedagen, men borde man inte ha permission efter festen också?

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.