Aktuellt

Post!

Kommer ni ihåg när man fick post. Varje dag. Handskriva kuvert med frimärken och lite vykort ibland. Det var på den tiden det fanns telefonkiosker men inte fjärrkontroller. Eller nått…

Idag fick jag post. Ja alltså inte reklam eller årsbesked från banken, utan rolig post. En medalj och en sprillans ny Spring-tidning.

För hur det än är att bli tant, så blev det lite snällare motstånd när jag levlade till K50. Och då kunde jag ju lika bra passa på att springa hem guldmedaljen i Skånska mästerskapen innan ungdomarna kommer i fatt. Den riktigt starka årgången verkar vara 1976!

Anyway. Det var inte meningen att skryta. Jag skulle bara berätta att det var roligt med post…

Och en löpartidning alltså. Vad kan gå fel. Börjar längta efter långpass efter två veckors återhållsamhet. Äventyrslöpning och tröskelintervaller. Den där tidningen kommer inte göra abstinensen lättare. Men jag har lovat mig själv lugn och fin i tre dagar till.  Och ett lopp mitt i allt.

Nu soffan. Med tidningen. Medaljen får stanna på soffbordet.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.