Aktuellt

Råkade anmäla mig…

Jag har anmält mig till kanske världens minsta lopp. Det är så okänt för mig att jag var tvungen att googla vad det ens hette, nu när jag skulle skriva om det. Hövdingloppet it is. Och jag ska dit.

Jag vet inte vad som flugit i mig. Jag har fått loppcravings. Och det är inga stora partaj vi pratar om. När resten av världen trängs på Köpenhamn marathon, har jag fullt svängrum i Snapphanebygdens skogar. För ja, jag blev sur på trängseln i Köpenhamn förra året. Jag orkar inte bli trampad på tårna och vara rädd för att snubbla på miljoner ben. Jag orkar inte köa en halvtimme för att lämna in väskan och sedan nästan missa starten…

Därför blir det Hövdingeloppet på lördag. Och vi är 23 startande i damklassen. Jag siktar på topp 20!

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  11 september, 2023 kl 22:20

  Men hallå så mysigt det låter! Älskar dessa små loppen, de brukar vara så trevliga. Fredric i gerillan drog med ett gäng till Kolmården förra sommaren, där lokala orienteringsklubben anordnar marathon och andra distanser. Så himla trevligt!! Underbara energistationer och stämningen var fantastisk! Ska vi dra dit nästa sommar kanske…?!

  • Svara
   Anna
   13 september, 2023 kl 20:35

   Å fick precis löpar-pm. Världens gulligaste. Typ ”tänk på att det kan bli varmt när man springar”. Och ”ta gärna med en kompis som hejar” :D . Ska bli så mysigt.
   Kolmården låter som en kul grej. Och jag är inte svårövertalad :D

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  12 september, 2023 kl 22:44

  Åh vad skoj! Bästa typen av lopp!

  • Svara
   Anna
   13 september, 2023 kl 20:36

   Yes. Du kanske ska spontananmäla dig igen? :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.