Aktuellt

Piggelina enligt AI

Fredrik har nördat ner sig i Chat GPT. Igår frågade han om Piggelina och fick detta rafflande svar (mina kommentarer i kursivt):

Piggelina är en populär svensk blogg som fokuserar främst på träning, löpning och hälsa. Den drivs av Anna Nystedt. Här är några generella punkter om bloggens innehåll:

1. *Träningsdagbok*: Anna delar ofta med sig av sina träningssessioner, vilket inkluderar löprundor, intervallträning och styrketräning.

(Nu har jag legat till mig lite med cyklingen men tycker nog ändå att jag cyklar mer än jag styrketränar….)

2. *Lopp och Tävlingar*: Anna deltar ofta i olika lopp, både inom Sverige och internationellt. Hon skriver reflektioner efter dessa lopp, delar med sig av sina erfarenheter, tider och vad hon har lärt sig.

(Haha, vad jag lärt mig! Att inte gå på stan med en tung ryggsäck dagen innan ett marathon lärde jag mig senast i våras!)

3. *Hälsa och Kost*: Bloggen tar även upp ämnen kring hälsa, kost och välmående. Anna delar med sig av sina egna erfarenheter och tankar kring att leva ett hälsosamt liv.

(Alltså det gjorde jag 2007. Skrev om antioxidanter och långsamma kolhydrater. Jag nästan somnar vid tanken. Äter nog likadant som jag alltid har gjort, men det är mycket roligare att skriva om semlor…)

4. *Motivation*: Inlägg som handlar om motivation, utmaningar med träning, och hur man kan hitta inspiration att fortsätta när det känns tufft.

(Skriver jag om sånt? Jag har ju typ alltid motivation och behöver liksom inte lura mig själv. Så jag har tyvärr inga knep att dela med mig av. Bara kör. Chat GPT har fått det där om bakfoten. Lyssna på någon annan om du vill ha bra ta-dig-ut-knep….)

5. *Produktrecensioner*: Ibland recenserar Anna träningsrelaterade produkter, som löparskor, träningskläder eller teknisk utrustning.

(Those were the days. Hade gärna testat en sprillans ny Garmin eller lite nya löparkläder. Var är alla som vill slänga sånt över mig?  Minns med glädje mina forna samarbeten och lådorna med nya fräscha outfits som dök upp vår och höst. Då när bloggandet var stort och Influencers ännu inte hade uppfunnits och tagit över…)

6. *Personliga Reflektioner*: Som med de flesta bloggar, innehåller Piggelina också personliga reflektioner där Anna delar med sig av sitt liv utanför träning. För en detaljerad sammanfattning eller specifika inlägg rekommenderar jag att du besöker bloggen direkt eller kollar hennes sociala medier-konton, där hon kan ha delat viktiga uppdateringar och inlägg.

(Livet utanför träningen ja. Ganska sparsamt om det. Vet ni ens vad mina katter heter?)

Vad vet Chat-GPT om dig? Om Fredrik visste han inget…

4 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  18 augusti, 2023 kl 13:13

  Vissa punkter passar väl bättre in på hur bloggen ser ut i dagsläget än andra :-D Motivationspunkten (utmaningar och hur man hittar inspiration att fortsätta när det känns tufft) har jag faktiskt en rimlig förklaring till. Det måste vara de rundor du ibland tar med Fredrik där underlaget och omgivningen inte riktigt är som du förväntade dig på förhand. Då skriver du ju om hur tanken på kaffe/fika/mat håller dig uppe och får dig att fortsätta :-)

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2023 kl 09:13

   Jamenja, där har du en poäng! Tack! Det är också kaffe/mat/fika som alltid driver mig i mål lite fortare än jag orkar, i slutet av ett långpass!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  18 augusti, 2023 kl 23:31

  Jag vet inte ens hur jag hittar den där chat-GPTn. :-D

  • Svara
   Anna
   31 augusti, 2023 kl 09:13

   Googla :D Det är lättare att hitta chat-GPT än att hitta vilken kinesiotejp som är bäst. Men jag kanske kan fråga chat GPT….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.