Aktuellt

Lopptorka

Det är ont om lopp i min kalender. För att jag arrangerat ett eget. För att jag valt att mysa med min familj i Sportstugan. Och för att jag och Fredrik ska på eget äventyr…

Jag har missat Midsommar morningrun, Malmöloppet och nu GIFT till helgen. Men jag sörjer inte. För jag har gjort så mycket annat roligt. Men i oktober alltså, då händer ingenting. Så det började rycka i klickfingret. Och plötsligt var oktober fullt….

Först anmälde jag mig till Åhus Trailrun den 21/10. 17 km fick det bli när jag ändå var igång.

Sen har jag kallat till eget femtiokilometerskalas den 29/10. Kom gärna förbi. Även om jag än så länge vet varken var eller hur!

Också var det ju Hven Seaside den 14/10 som hade varit supertrevligt. Även om jag blir lite snål för att färjeavgiften kostar mer än startavgiften och den kan man inte ta på friskvårdsbidraget….

Och någonstans däremellan ska jag ju fylla år, lyxa på spa, åka till Madeira, äta värsta lyxmiddagen, bjuda hela världen på fest, äta pangfrukost och bli medelålders på riktigt. Fast det är nog mest i min fantasi. Det är nog mest sista punkten som faller in på riktigt…

 

3 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  29 juni, 2023 kl 21:11

  Hade tänkt anmäla mig till GIFT men såg det ska regna och ett sånt lopp där räcker… Nog borde det finnas andra?
  Jag hoppas förresten det inte dröjer till oktober innan vi ses i Åhus!

 • Svara
  Olof
  30 juni, 2023 kl 14:02

  Varför betala en massa för lopp när lördagsturen finns? Det är ju knappast så att tempot är lägre när du springer med nummerlapp. Och skulle det mot förmodan vara fallet, så vet du ju hur man löser den biten. 😉

  • Svara
   Anna
   11 juli, 2023 kl 19:21

   Lördagsturen är bäst. Synd att jag är sämst på att vara hemma på lördagar!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.