Aktuellt

Back to the åkers

Åkrar. Efter 21 år i Kävlinge kräktes jag på åkerlöpning. Men nu när min vardagsmat består av stadslöpning och underbar skog blev jag fasen lite lycklig av dagens runda på skånska åkrar!

Jag hade möjlighet att springa i Bokskogen men lockades mer av att jaga kyrkor på landsvägarna runtomkring.  ”Jag kan ju springa i skogen vilken helg som helst”…

Blir avsläppt vid Södra Sallerups kyrka som visar sig se ut som vilken byggarbetsplats som helst. Därefter cruisar jag över fälten i jakt på dagens resterande fem kyrkor.


Njuter av knallgröna kullar, vallmo, blåklint och känslan av att midsommar är nära. Känner mig som en liten prick i det stora öppna fria. Åkrar alltså. Hur kunde jag ens tröttna?

Strax innan jag når Hyby ringer Fredrik och undrar var jag blivit av. Han påstår att jag varit ute i två timmar men min klocka visar löptid 1 timme och 20 minuter….

Vet inte hur jag lyckats försnilla 40 minuter på en kisspaus och 4 selfies!  Kanske var jag ordentligt kissig eller så tog jag extremt snygga selfies. Jag vet inte.

 

1 kommentar

  • Svara
    ingmarie Nilsson
    2 juni, 2023 kl 19:26
    0

    Stackars våra män! Brukar också vara borta ”en massa timmar” fastän klockan säger något helt annat…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.