Aktuellt

Mina favosar

Börjar bli ont om träningsinspo här inne.  Mest förkylningsgnäll och familjedepp. Så jag tänkte köra en klassisk: dagens outfit. Och den är såklart inte alls från idag, eftersom ni ju då bara hade fått gotta er i mina lortiga mjukisbyxor.
Dagens outfit är från någongång innan jul. Fotad i världens sexigaste trappuppgång. Here goes – mina favoriter:

Uppifrån och ner:

Mössa – saknas. Har ingen favorit. Jo en lila som matchar till inget. Behöver en ny. Tips till efterskottstomten.
Buff – måhända lite partisk men Stävie Trail har världens bästa buffar. Användes oftast på huvudet. Därav glömt att köpa mössa. 2023 års nya blåa är en frisk fläkt januarimörkret. Och än så länge en raritet. Efter loppet den 5 mars hoppas vi hitta dem överallt. Precis som den rosa och gröna företrädaren!

Jacka – en Peak Performance som hoppade upp och bet mig i näsan vid mitt senaste Umeå-besök. Svart, stylish, stilren och världsbäst.

Vantar – ett par Craft från typ 2009. Tjocka fingervantar för halvvarma dagar. För den som saknar cirkulation till händerna. Har redan gått över till tyngre grejer. Tumvantar.

Vintertights – när det kryper under nollan. Nya för året, från danska märket Fusion. Högmidjade och släpper inte in någon kall luft. Sitter som en smäck och har reflexer. Men den mest otippade fördelen, som liksom överglänser alla andra tillsammans (i alla fall för den som har katt): de drar inte till sig katthår. Faktiskt är mina löpartights den mest katthårsfria zonen i hela vår lägenhet. Undrar om man kan beställa människokläder i samma tyg? Och löpartröja, jacka, mössa, baddräkt och filt….?

Strumpor – CEP halvhöga för att undvika varje glipa. Har jag sagt att jag avskyr glipor? Årsmodell bortre stenåldern och lagade med nål och tråd. Har ett par svarta också. De hade gjort sig bättre på bild i ett outfit-inlägg…

Skor – Adidas Terrex Speed Ultra. Den första trailskon jag älskat lika högt som mina asfaltdojor. De är underbara. Mats på Löplabbet Lund borde ha nobelpriset för att ha lurat på mig dem.

Gammalt och nytt. Fult och fint. Jag är en blanding av allt när jag springer. En favorit är en favorit är en favorit.

Vilken är ditt favoritlöparplagg?

4 Kommentarer

 • Svara
  Marina
  12 januari, 2023 kl 20:33

  Vinterkläder: mina fodrade tajts, min extra varma tröja som tyvärr är plommonfärgad istället svart (svårt för en svart ninja) tumvantarna och pannband. Skulle skriva mina sauconyskor om det inte var ett hål på tån och helt utslitna, men kan inte byta i värsta slaskperioden.

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2023 kl 13:12

   Hål på tån låter iofs extra kallt mitt i slaskperioden :D Tycker du är värd ett par nya. Köp ett par slaskfärgade :D

 • Svara
  Matilda
  13 januari, 2023 kl 07:41

  Och på temat bra människokläder så gör MWHWear kostymer o snyggekläder i tightstyg. Bästa!!! Hur just det tyget ställer sig till katthår vet jag inte men bekvämare kostymer finns inte. Klicka o kolla!!

  • Svara
   Anna
   13 januari, 2023 kl 13:13

   Måste genast kollas upp. Jag orkar inte gå omkring i osköna kläder! Tack för tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.