Aktuellt

Ingen Tjörnarpare i år

Tjörnarparen är värsta kultförklarade loppet här i Skåneland. Vi snackar lera, vildsvin och hembakta kakor. Alla är där. Förra året även självaste Kilian.

Jag har sprungit det två gånger. Trots att jag varken gillar trail eller vildsvin. Men trailen har varit snällare än förväntat, vattenpölarna färre och vildsvinen  lyst med sin frånvaro. Helt klart överlevbart alltså. Ändå bestämde jag mig för att inte springa i år. För att kunna springa Winter Cross Run. 7 km på en motocrossbana. Kort förvisso, men nog bland det jobbigaste jag gjort.

Så byter WCR datum och krockar med löpningens dag då jag är fjättrad vid semmelgeneratorn i Stävieskogen.

Så det blir varken Tjörnarparen eller Winter Cross Run. Tur att Malmö levererar värsta Tjörnarpar-vajbsen idag. Så jag slipper FOMO.

 

 

2 Kommentarer

  • Svara
    Mia
    19 januari, 2023 kl 08:31

    Det är ju ändå lyxproblem att ha så mycket fint att välja på :) Jag har aldrig sett ett vildsvin, dock en gång blivit informerad om att det var det som låg på min tallrik… Finns de ens på riktigt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.