Aktuellt

Ingen race report – Skåne Frozen Trail

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Den lilla kråkan jag hade i halsen igår, som jag trodde var inbillning, utvecklade sig till feber och massiv huvudvärk under natten. En solklar DNS, och på ett vis skönt än att slippa vela.

Så medan de andra har krigat sig genom piskande vindar, regn, snö och lera så har jag haft mitt på det torra. Men jag har inte varit sysslolös. Jag har haft ett helt annat race. Kanske till och med lite svettigare…

Laddar med gröt och cappuccino. Precis som inför vilket lopp som helst. Måste var reda för sjukdagen som väntar.

Starten går 09:00 när jag öppnar bokföringsprogrammet och börjar jobba ikapp två månaders bokföring. Kommer in i en bra lunk och håller ett jämnt och fint tempo. Efter ett par timmar når jag engergistationen och fyller på med en ostsmörgås för att orka hela vägen in i mål. Det har börjat kännas i sittbensknölarna och huvudet bankar en aning.

Ett par mastiga excelark senare är första delsträckan gjord. Nu väntar slutspurten mot mål. När jag ska pilla ut häftklamrar från förra årets Stävie Trail-pilar. En miljoner häftklamrar senare höjer jag armarna i skyn. Målgångsgesten när en väldigt tråkig dag äntligen är slut.

Det finns varken medalj eller målgångschoklad. Ingen som ropar mitt namn i högtalaren och ingen som säger grattis.

Lite orättvist ändå. Men jag slapp i alla fall bli blöt!

8 Kommentarer

 • Svara
  Susanne
  6 januari, 2023 kl 18:41

  Krya på dig!

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2023 kl 18:43

   Tack!

 • Svara
  Hannas krypin
  6 januari, 2023 kl 19:55

  Hoppas att du snart mår bättre! Krya på dig.

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2023 kl 18:44

   Tack snälla! Dag 4 and counting!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  7 januari, 2023 kl 20:50

  Du kommer snart bli piggelina igen! Fortsätta krya på dig!

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2023 kl 18:44

   Tack!

 • Svara
  A-mamman
  7 januari, 2023 kl 20:59

  Bra jobbat vid datorn och krya på dig!

  • Svara
   Anna
   10 januari, 2023 kl 18:44

   KÄnde mig faktiskt riktigt kreativ!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.