Aktuellt

Nu ryker kompen

Det händer så mycket kul den här veckan att jag behöver nyttja komptid för att hinna med min springkalender…

Torsdag. Slutbesiktning på vårt fritidshus*. Nallar av arbetstiden på eftermiddagen men kan inte jobba igen det. Vi ska nämligen gå på restaurang och fira våra trettio år tillsammans. Tänker att jag kan jobba in det på fredag, meeeeen….

Fredag betyder ju världens roligaste HIIT-pass på morgonen. Vilket gör att morgonspringet måste förpassas till lunch. Den norpade tiden från torsdagen har därmed utökats med norpad fredagstid. Och på fredag eftermiddag är det after work och därefter julkonsert. Inte en chans att jobba.

Men kompen ska ju användas till nått. Och då känns springkalender helt logiskt att använda den till….

*Gillar inte ordet fritidshus. Det låter medelålders. Och tråkigt. Jag vill se det som en springstuga. Fast det är ingen stuga. Inga korsstygnsgardiner och mögliga heltäckningsmattor. Ni måste hjälpa mig här. Vad är det egentligen vi har byggt? Ett livs levande löparläger? Med pizzaugn…

8 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  7 december, 2022 kl 21:43

  Det är ju ett sporthus!
  Superspännande att det snart är klart!

  • Svara
   Anna
   8 december, 2022 kl 16:06

   Fredrik tycker sport är ett fult ord men det är bara för att han pratar skånska 😂😂😂

   • Svara
    ingmarie Nilsson
    8 december, 2022 kl 21:35

    haha! Tur han inte kommer från Halmstad. Spååååååaaatt-stuga. :-D

    • Svara
     Anna
     10 januari, 2023 kl 18:27

     Hahahah, halländska är underbart! Kan inte ens härma det :D

 • Svara
  Nickan
  8 december, 2022 kl 10:12

  Sportstuga så klart!
  Vår stuga är Paradiset :)

  • Svara
   Anna
   8 december, 2022 kl 16:02

   Fint ju! Vem vill inte vara i paradiset liksom?

 • Svara
  Sandra
  8 december, 2022 kl 14:54

  Vilken underbar (fel)stavning på korsdygnsgardiner :) Får så intressanta reflektioner!
  Jag tycker ordet ”stuga” är jättemysigt, gillade heller inte ordet fritidshus förut, när vi hade ett sådant. Och eftersom vi använde den året om blev sommarstuga fel, så det blev bara ”stugan”. Så håller med förslaget ovan – sportstuga! Så lyxigt! Kan sakna ledighetskänslan som en stuga ger.

  • Svara
   Anna
   8 december, 2022 kl 16:00

   Haha kan inte ens skylla den på autocorrect! Men har ändrat nu… jag gillar inte stavfel även om det här var ett ovanligt sött sådant! Sportstuga är mitt favoritalternativ. Fredriks förslag utehuset låter mer som ett dass 🤗

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.