Aktuellt

Brazilian buttlift – vi var först!

Sitter och letar i arkiven efter fina bilder på mig och Fredrik. Vi firar 30 år idag och jag tänker mig ett inlägg fullt med inspirerande träningsbilder från vårt gemensamma liv. Från våra första taffliga femkilometerslopp, till släktfejt i triathlon och Lidingölopp. Jag tänker bilder från när Fredrik testar Barre och vi båda förnedrar oss på Karatrobics. Men alltså den första bilden jag får upp är denna:

Brazilian buttlift 20 år före alla andra. Sen får jag liksom svårt att fokusera.

Så det här är var det bli. En rumpbild på vår trettioårsdag.

Grattis till oss!

2 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  23 november, 2022 kl 19:50

  Ja, ni var helt klart först! Kardashian bleknar i jämförelse!

  • Svara
   Anna
   1 december, 2022 kl 20:01

   Eller hur! Så före vår tid!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.