Aktuellt

Klädstreak

Jag har aldrig gjort runsteak förut, men sedan i fredags har jag ju springkalenderstreak. Och nu måste någon berätta, hur får man kläderna att räcka till?

Löpartighsen går att återanvända rätt så många gånger. Svettas ju inte ihjäl på benen så de luktar fortfarande helt ok. Sportbh:ar funkar också för många löpturer, men alltså underställ i funktionsmaterial??? De är körda efter en runda.

Nu springer jag förvisso ensam och väldigt tidigt på morgonen så det är bara jag som behöver härda ut. Men tänk om jag träffar någon i trappen?

När jag outade mitt julkalenderstreakproblem på instagram igår fick jag två sorters svar. De kloka som gav rådet att vädra (vilket förvisso inte alls hjälper), och de mindre förnuftiga men mycket roligare som sa shoppa.

Men vet ni. Jag tror inte jag behöver shoppa. För det låg ett paket innanför dörren när jag kom hem.  Kanske från någon i trappuppgången men mest troligen inte…

Tur att jag får prova redan i morgon.

2 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  7 december, 2022 kl 12:40

  Ull funkar varje dag.

  • Svara
   Anna
   8 december, 2022 kl 16:08

   Jag vet! Som mest sprang jag 26 ggr utan tvätt. Luktade inte då heller! Sen fick jag konstiga hål i den och har inte köpt nytt! Kanske dags nu!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.