Aktuellt

Stilstudie i solljus

Jag analyserar andras löpsteg mest hela tiden. Ibland som löpcoach, men också helt reflexmässigt varenda gång jag passerar en löpare. Mitt eget löpsteg ser jag mest på foton från olika lopp och emellanåt i ett skyltfönster. Och det är ju synd. För det är ju bra att veta hur det ser ut på riktigt. Inte bara hur det känns i huvudet. För det stämmer inte alltid överens…

Bilderna från loppen talar inte alltid sanning. Det är ju inte så att man såsar ihop sig sitt värsta när man har en kamera upptryckt i ansiktet. Och skyltfönster i all ära, men ser man inte alltid jätteful ut i dem? I jakt på sanningen ställde jag upp min mobil för filmning under dagens solskensrunda. Ja ni läste rätt. Solsken it was. Det tog ett par försök innan jag lyckades få en film, helt utan hundägare och barnvagnar..

Anyway. Här är sanningen om mitt löpsteg. Att begrunda till kvällsfikat. Fredrik Zillén skulle ha bett mig ta en drink till. Jag själv undrar mest varför jag ser så spänd ut i högerhanden…

Brukar du kolla in ditt eget löpsteg ibland?

 

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  28 november, 2022 kl 23:20

  Det är kul att ta en radda med snabba foton men ärligt talat tycker jag aldrig det ser ut som det känns…

  • Svara
   Anna
   1 december, 2022 kl 20:03

   HÅller med :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.