Aktuellt

Piggelina Second Hand

Jag köpte ett par trailskor i våras men det klickade aldrig riktigt. De är superlätta och borde passa mig utmärkt, men de triggar min Morton. Så som många av dess föregångare gjort. Jag och trailskor är ingen perfect match. Inte förrän nu. Jag har hittat en ersättare som inte ger mig Morton och därmed är mina Asics till salu! Lägger ut dem i diverse säljgrupper på Facebook, i hopp om lite klirr i kassan och lite extra utrymme i en fullproppad garderob. Men ingen respons…

Inser problemet. Det är HERRSKOR och kanske lite okvinnliga i sin approach. Tjejer som gillar rosa göre sig inte besvär.
Och få är de killar som tycker att storlek 40,5 är lagom.

Synd ändå på en bra sko.

Råkar du ha storlek 40,5, och gilla lite ödlemönstrat…

Klicka in här och shoppa loss!

 

 

 

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.