Aktuellt

Morton, jag tycker inte om dig.

Det skulle bli det perfekta fredagsmyset, men blev mest pannkaka. Och allt är Mortons fel…

Morton är orsaken till den fruktansvärda smärta som ibland dyker upp i min framfot. Ibland känns det som en brand,  ibland domnar den och ibland gör det bara sjuhelsickes ont. Morton är ingen jag gillar…
Vissa skor lockar fram Morton lite extra, typ alla mina trailskor.

Idag dyker han upp redan efter 6 km och allt därefter bli en plåga.

Naturen är fantastisk. Färgerna är förtrollande vackra! Det är så fint att jag blir rörd, men allt jag kan tänka på är hur ont nästa steg ska göra. Snörar om skorna, så löst att de nästan ramlar av. Ibland hjälper det, men inte idag. Var fjärde kilometer får jag stanna och andas. Fota lite och börja om. Jag som aldrig brukar behöva energi på långpass under 25 km börjar knapra sirapskakor redan efter 15 km. De som åkte med för att mina bars tagit slut. Sirapskakor hjälper mot humöret men inte mot smärtan. Sirapskakor med alvedon kanske blir en produktutveckling för framtiden…

Anyway. Skogen var magisk. Jag ska inte gnälla på världens elakaste Morton. Men nästa gång blir det asfaltskor. Och platt mark. Där har han inte en chans! Så kanske jag får nöja mig med att titta på skogen på teve….

 

5 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  22 oktober, 2021 kl 22:38

  Vet hur det är… Som att trampa på en sylvass sten vid varje steg. Nu har jag varit förskonad länge. Tror det är tack vare mina sulor och Newton faktiskt… Krya på foten!

  • Svara
   Jennie
   24 oktober, 2021 kl 08:36

   Jag har samma problem. Kör med pelott. Har du andra sulor som är bra?

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2021 kl 22:34

   Det är väldigt slumpartat när det dyker upp. Och inte så ofta att jag skulle kalla det ett problem. Men när det väl händer är det pest. Vad har du för sulor?

 • Svara
  A-mamman
  25 oktober, 2021 kl 10:37

  Känner du till Fotanders? Han kan nog allt om fötter! Och har flyttat till Skåne! Kolla in på IG så kanske du får hjälp.

  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2021 kl 22:36

   Fotanders! Det får jag kolla upp! Tack för tips.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.