Aktuellt

Onsdagsfail

Jag bjuder med dottern på BODY ATTACK för att göra något riktigt wild & crazy på hennes födelsedag. Det är typ 45 minuter konstant hoppande och så nära forntidens aerobic man kan komma utan att låta stenålders. Hon är på och jag är taggad. Hon blir sjuk…

På hennes födelsedag går jag alltså dit själv. Tre minuter innan start syns varken deltagare eller instruktör, och efter en snabb titt i appen ser jag att passet är inställt. Jag har alltså packat och släpat världens tyngsta väska till jobbet, jag kan inte gå hem otränad. Hittar en back up. The Trip. Börjar om två minuter. Springer till spinningsalen och hinner precis stänga dörren innan allt drar igång.

Jag är helt ensam. Jag har ingen handduk att torka spinningsvetten på och inga spinningskor. Det är typ tre fel av tre.

Lyckas uppbringa energi trots att salen är tom. Men alltså spinning i gympaskor. Det är som löpning i träskor. Eller högklackat.

I morgon börjar vår julkalenderutmaning och det är 5 km som står bakom den första luckan. Häng med om du vill!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.