Aktuellt

Anmäld!

Jag snurrade in mig på tanken att njutspringa Köpenhamn halvmarathon. Blev glad när platserna tog slut och hindrade mig från att slösa pengar. Kom över en second hand-plats och slog till. Jag är sämst på att spara pengar…

Men ändå. 25000 människor. Det kommer bli fest.
Men utan hejarklack. Världens bästa hejarklack har nämligen varit tydlig med att han har gjort sin insats för i år. Undrar om det finns våfflor i Danmark? Helst gratis…

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  10 september, 2022 kl 20:57

  Skoj! Synd det är asfalt annars hade jag hakat på!

  • Svara
   Anna
   12 september, 2022 kl 19:43

   Det är det som är det sköna :D Men jag vet massor av roliga lopp jag kan dra med dig på som inte är asfalt. Förutom Åhus (såklart) så kan du skriva upp winter cross run, Stävie Trail och ÖST :D. Jag kommer att hoppa över TJörnarparen nästa år men det hade du också kunna testa.

 • Svara
  Susanne
  11 september, 2022 kl 07:59

  Hoppsan, så det kan gå. 😄

  • Svara
   Anna
   12 september, 2022 kl 19:43

   Lite tokigt ändå :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.