Aktuellt

Vinn en plats till Runacademy löpargrupper hösten 2022!

Det är på Runacademy det händer. Det är där jag tvingas utanför min bekvämlighetsbubbla och springer intervaller. Ett helt wild and crazy inslag i min annars rätt enahanda löpträning. Och jag älskar det varje gång.

Om ett par veckor drar höstens löpgrupper igång och jag är såklart anmäld. Jag har dessutom fått en startplats att lotta ut och den chansen ska ni naturligtvis ta. Tävlingen kommer finnas både här och på instagram. För störst chans tävla på båda!  Bloggtävlingens utmaning är att svara på följande frågor:

  1. Vilka länder finns Runacademy i?
  2. Varför ska just du vinna platsen?

Maila dina svar till anna@piggelina.se senast 9 september!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.