Aktuellt

Snorigt

Jag kolhydratladdade hela gårdagen. Med after work på jobbet OCH tjejkväll på Boulebar med svärmor och svägerskor. Dessutom hade jag fantastiskt lätta ben på onsdagens löprunda. Som upplagt för ett härligt lopp i morgon alltså. Eller inte…

Jag vaknade nämligen snorig. Oklart om det är för att sovrummet är mindre dammsugat, om det är pollen i nordanvindarna eller om jag helt enkelt blivit förkyld. Jag är rädd att det är det sista…

Men än stoppar jag huvudet i sanden. Jag har inte ens vågat berätta det för Fredrik. För så länge man inte pratar om det så finns det inte. Kanske är det en endagsgrej. En dålig dag. Ett måndagsexemplar av fredag.

Snälla håll tummarna för det!

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  8 april, 2022 kl 19:04

  Kurera dig duktigt så är du säkert piggelin(a) i morgon!

  • Svara
   Anna
   10 april, 2022 kl 18:38

   Jag är världsmästare på att kurera mig. Kände mig småsnorig på morgonen men lyckades nog blåsa ut det under loppet, för efteråt var jag frisk som en nötkärna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.