Aktuellt

Lördagssvaren

Tack för era superspännande svar i gårdagens ”Fredagsfrågan”. Idag får ni mina svar…

Har du någon gång överdrivit ditt haltande för att få berätta på jobbet hur långt du sprungit i helgen?
Inte omöjligt. Fast i sällskap med Fredrik gör jag tvärtom, skärper till mig och försöker skutta ner för trappen obehindrat. Så att han ska tro att jag är stark som ett troll och inte drabbas av träningsvärk och annat ont…

Sparar du dina nummerlappar och i så fall hur och var?
Nej. Utvalda medaljer sparar jag men svettiga bitar papper åker rätt ner i soptunnan. Eller i tvättmaskinen. Har hänt alldeles för många gånger vilket är synd för tröjan blir missfärgad av de rostiga säkerhetsnålarna….

Är det ok att prutta högt på lopp?
Försöker att undvika det men det kan ju hända. Och hellre än ljudlig prutt än en stinkande smygfis. Har dåliga minnen av stinkande fisar från Ursvik Ultra 2014...

Brukar du snegla dig omkring i startfållan för att se vilka som verkar snabbare och långsammare än du?
Alltid. För att liksom placera mig rätt. Och inte få en såskopp mitt framför eller behöva bli överkörd av en racersnabbis bakifrån.

Har du sprungit om eller blivit omsprungen av en kändis?
Jepp. Robinson-Jesus och jag sicksackade oss fram på Lundaloppet en gång på stenåldern. Sista gången jag körde om honom hörde jag ”FAN” när han tvingades släppa. I övrigt har jag sprungit bakom Promoe och highfajvat med Mat-Tina. Min kompis Malin, har dock delat målgång med Måns Zelmerlöv. Fast just det är inget att rekommendera, hon fick inte enda målgångsbild tagen. Allt fokus på Måns.

Vad är det konstigaste du ätit/druckit på en energistation?
Vetebulle med falukorv. En oslagbar kombo efter femte milen. Och på Tjörnarparen i lördags: saltlakrits och kaffe.

Vilket är din drömplats som du vill springa på?
Drömmer om Madeira och Färöarna…

Är du snygg i keps?
Nej faktiskt så ful att jag vägrar att ta på mig en. Jag har för litet huvud för keps. Ser ut som en keps med två ben. Men så bränner jag också benan ibland…

Skäms du när du blir påkommen mitt i en selfie-photoshoot?
Ja, något så in i bängen vad jag känner mig dum. Vet inte varför egentligen. Lägger ju upp en massa på insta och här på bloggen, så folk fattar väl att jag tar bilder på mig själv ibland…

Och klassikern: står du och studsar vid övergångsstället?
Nepp. Tycker det är skönt att få vila lite…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.