Aktuellt

En väldrillad man

Dagarna efter Tjörnarparen löpvilar jag och roar mig för säkerhets skull med annat. Idag blev det Body step. Igen. Och jag lurade med mig Fredrik…

När instruktören frågar om någon provar body step för första gången räcker han såklart upp handen. Han är inte som jag, som som mörkar och låtsas som det regnar för att slippa få allas blickar på sig.  Då säger instruktören:

”Men jag såg vem du kom hit med, så du är säkerligen drillad”

Och jag kan inte sluta fundera på det där. Vet hon vem jag är? Jag har varit på passet två gånger och i jämförelse med stammisarna är jag ju defitivt en nykomlig som inte per automatik borde ”ha drillat” någon.

Det borde inte heller vara bloggen. För även om den läses av fler än jag tror så är det inte precis en step up-blogg. Mitt blogg-jag borde vara mer förknippad med löpning och kanske cyklel? Eller?

Kan hon ha varit på Gerdahallen samtidigt som jag?  På det glada nittiotalet. Hon känns bekant men inte så jag kan komma ihåg att vi varit instruktörskollegor. Kan hon ha gått på mina pass?

Onsdag kväll och huvudet snurrar. Och google hjälper mig inte ett dugg…

Och för er som undrar över hur väldrillad mannen är så har han haft sina timmar på stepbrädan. Han kan förmodligen göra V-steg i sömnen, men för att få med armarna behövs det nog lite repetition. Han gjorde definitivt inte bort sig!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.