Aktuellt

Tjohoo är det jul nu?

Man kan tycka att det är felprioriterat att springa omkring som en tomte hela dagen när man borde julstäda, fixa julkort och packa flyttlådor. Men det är helt enligt mitt livsmotto:

Spring först och städa sen. Annars kanske du inte hinner springa…

Men nu börjar det fasen bli lite tight om tomtenissarna ska hinna upp ur sina lådor innan jul. Det viktigaste är ändå på plats: lådan med rocky road. Så går allt åt fanders så har vi i alla fall den. Och någon av oss får en julklapp. Tror jag. Fast kommer inte i håg vilken. Målsättningen att alla paket skulle ha julrim var nog lite högt satt, och fotoaffären får ha typ nobelpriset för att de skriver ut mina julkort på bara en minut!

Jaja, det blir nog jul i år igen. Med eller utan allt.

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  20 december, 2021 kl 18:59

  Ja jul lär det bli oavsett och det brukar alltid bli bra till slut.Vi är inte så ”firiga” av oss och dessutom brukar jag ju tillbringa en hel del tid på sjukan. Även i år…

  • Svara
   Anna
   21 december, 2021 kl 21:02

   Ja det löser sig alltid! Men det är trist att krascha in i julen varje gång. Hade varit skönt att trappa ner och få julfeeling… 😀

 • Svara
  Hannas krypin
  22 december, 2021 kl 11:28

  Exakt det ska jag göra nu: springa först men istället för att städa ska jag baka kakor och fixa lunch till mig och barnen. :-)

  • Svara
   Anna
   5 januari, 2022 kl 17:45

   Att baka kakor före städ låter också logiskt. Att spara det bästa till sist är SÅ överskattat. Då hinner man ju aldrig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.