Aktuellt

Maxpuls på nervarvningen!

Det är mitt sista lördagspass på Nordic Wellness i Kävlinge, och under de sista skälvande sekunderna visar hela pulstavlan rött. Det är ett sånt vackert avslut att jag vill fota det, men innan jag hinner få upp mobilen har någons pulsslag hunnit dala ner på gult.

Han erbjuder sig att trycka upp den för fotots skull. Men hela salen måste ju göra samma. För annars är det någon annan som blir gul. Till nervarvningsmusik går salen all in för en röd tavla. I en gemensam kraftansträngning lyckas alla urladda en extra bonusomgång och förvandla siffrorna juligt röda igen. I alla fall de som hade pulsbälte. De övriga kan ha maskat men det kändes inte så. Det kändes som vi lyfte taket. Tillsammans. På mitt allra sista lördagspass. Under nedvarvning.

Det kändes som den bästa avslutningen jag kunde fått. Och därtill presenter och fina kommentarer. Jag som aldrig blir rörd, blev rörd. Igen.

Fem pass kvar på gymmet. Det blir svårt att toppa det här!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.