Aktuellt

Liksom lite rörd

Jag är inte så lättrörd. Gråter aldrig på film, men ibland när jag inte får kaffe. Efter gårdagens löpning la Andreas upp detta:

Både jag och Fredrik blev rörda i ögonvrån. Så mycket roligheter löpningen skapar, så många trevliga människor man för träffa.

Och nej, vänner som råkar springa 42 kilometer istället för 30 växer sannerligen inte på träd. Inte heller sånna som gladeligen följer med och springer för Musikhjälpen klockan fem på morgonen. Utan att klaga. Eller sätter sig genomblöt på ett pågatåg för att det kändes svalkande att duscha utedusch precis innan tåget gick. Löparvänner är bra vänner. Därför ska man se till att inte göra sig av med dem man hittat. Även om man flyttar.

Att min blogg varit lärobok för Andreas och att jag har lyckats inspirera honom i hur han tänker kring träning, det känns fasen stort. Jag som bara springer för att jag älskar det. Och bloggar för att jag tycker det är kul. För dig med småbarn rekommenderar Andreas blogginläggen från 2011-2014. Skrivna i en tid då jag också pusslade, sprang till barnens träningar och utnyttjade alla tillfällen som gavs. Så in i arkiven och rota. Bilderna har förmodligen trillat bort längs vägen, men med lite fantasi kan ni nog föreställa er hur de såg ut. Typ likadana fast med snäppet mindre rynkor…

Men inspirationen är inte enväga. Några sandaler kommer han inte inspirera mig till, men alltså de där riktigt långa ultraloppen. En dag ska jag också!

10 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  29 november, 2021 kl 18:44

  Du och Fredrik är fantastiska på alla sätt och vis! Och långt har du ju verkligen kutat! 90 km är ÄR långt!

  • Svara
   Anna
   30 november, 2021 kl 17:17

   Ja det är jättelångt! Lite sugen på att göra det igen bara. :D

 • Svara
  Helena
  29 november, 2021 kl 21:13

  Du inspirerar och engagerar nog fler än du tror. Inte bara min galna (och fantastiska) klubbkompis utan även en sådan som jag, som med åren bytt långt och länge mot kort och snabbast möjligt. Jag må ha konverterat till spikskornas förlovade land, men att läsa din blogg ger mig mycket behållning. Att ni flyttar till Malmö och skaffat ett hus i obygden förändrar knappast det.

  • Svara
   Anna
   30 november, 2021 kl 17:19

   Så roligt att höra. Blir glad ända in i själen :D

 • Svara
  andreas
  29 november, 2021 kl 21:50

  🤩 musik hjälpen hade tom jag glömt. och kanske bäst av allt, och faktumet att vi 2 är få av de som är kvar i #allahbgm!

  • Svara
   Anna
   30 november, 2021 kl 17:20

   Så himla kul! Du hänger väl med till 30 va? Så du kan putta min rullstol :D

 • Svara
  A-mamman
  30 november, 2021 kl 19:47

  Vi är fler som inspireras och roas av din blogg! Jag som är sifferallergiker pallar inte andras inlägg med puls och fart som jag knappt förstår. Tröskel hit och % av maxpuls dit och intervaller 2×30 4×90 5×5 100×0 osv. Jag blir yr. Intressant för vissa såklart men urtrist att läsa enligt mig. Löpning är ju så mycket mer! Inte minst naturupplevelser, bilder tar jag alltid tacksamt emot :)

  • Svara
   Anna
   1 december, 2021 kl 17:35

   Tack för feedback <3
   Ont om fancy bilder på sistone, vi har liksom inte kommit oss iväg mitt i flyttkaoset. Håll tillgodo så ska du snart få finare bilder än mina soptunnor (som fick förgylla dagens inlägg).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.