Aktuellt

Badass Santa

Knappt har man viftat av sig konfettin efter att ha tagit sig igenom alla svenska fajvs (STHLM, GBG och Malmö) förrän nästa utmaning släpps. En julkaramell i form av Xmas Five.

En runda släpps för varje advent, och en på självaste julafton. Tar man dem på det viset är man en Healthy Santa. Råkar man flyttrensa hela vägen fram till jul kan man köra alla på ett bräde i mellandagarna och uppnå den snäppet coolare titeln Badass Santa.

Det ska vi göra. I vår hemstad to be. Ett bättre sätt att springa in sig i stan kan väl knappast finnas. Fem rundor och 36,6 kilometer alltså. Någonstans mellan tomtegröten och julmatsresterna-dag-tre! Perfekt!

 

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.