Aktuellt

Göteborg någon?

Jag skulle springa GBG FIVE på måndag. Med Fredrik och Ingmarie. Och precis lika mycket kaffe och mat som i Malmö och Stockholm i somras. Men saker går inte vår väg. Fredriks fot vägrar att läka och Ingmarie har eventuellt fått förhinder som sätter käppar i hjul. Eller punka på löparskor.

Nu riskerar jag alltså att få springa runt i Göteborg alldeles ensam. Förvisso med sällskap på fikastoppen, av Fredrik som får jobba i intervallform i stället för att springa. Problemet är inte att springa ensam, det gör jag nästan jämt! Problemet är att hitta runt i en ny stad. Blir nervös av blotta tanken.

Det enda jag vet om Göteborg, är att alla vägar bär till Järntorget. Och att kaffet INTE finns där.

Någon Göteborgare med lokalsinne som ska ut och springa en runda eller fem på måndag?

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  10 oktober, 2021 kl 08:45

  Det hade ju varit otroligt roligt att få guida, även om det också hade varit galet eftersom vi inte känner varandra och eftersom jag är en betydligt långsammare löpare… det faller dock oavsett på att jag behöver jobba imorgon.

  Ett medskick är hur som helst att ingen av de fem slingorna passerar Järntorget, så hamnar du där så har du hamnat fel!

  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2021 kl 14:40

   Det hade varit fantastiskt att bli guidad. Och jag vet att alla som springer är trevliga så det hade nog funkat hur fint som helst! Men det är ju det där med jobb…
   Själv har jag tagit världens mest otippade semester på en måndag för att åka till göteborg och springa :D
   Håll tummarna för att jag inte hamnar på järntorget :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.