Aktuellt

Vinn en plats till höstens Runacademy löpargrupp!

För er som inte skrämdes bort av gårdagens inlägg utan tycker att det där med löpargrupp verkar fancy: jag har fått en plats att lotta ut!

Runacademy är världens fest och en av veckans riktiga höjdpunkter. Det finns grupper för alla, och alla kan vara med och springa utifrån sin egen förmåga. Passen växlar från vecka till vecka och i går avhandlade vi löpteknik. Nästa vecka bli det trail och därefter en härlig blandning av långa och korta intervaller, trösklar, backar och styrka. Sånt där som i alla fall jag har svårare att få till på egen hand. Det finns även en ren nybörjargrupp för den som tycker trösklar är grekiska och mest bara vill komma igång.

Så. Om du vill ha chans på en plats går du in på mitt instagram (@annanystedt) och följer instruktionerna.

Senast söndag behöver jag ha ditt svar.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.