Aktuellt

Lund Runt nästa!

Det är så längesen jag anmälde mig till ett lopp att jag knappt kommer ihåg hur man gör. Kanske är det därför jag känner mig helt pirrig inför uppgiften. Jag läser instruktionerna noga. Så jag inte ska göra fel. Anmäla mig till fel år, fel klass eller råka betala pengarna till fel mottagare. Det känns nästan andäktigt.

Lund Runt är loppet som får mina första anmälningspengar på över ett år. 20 november smäller det och jag längtar redan! För jag har så fina minnen från senast det begav sig!

Det är liksom en  snitslad tur i nostalgins tecken. Förbi de där ställena jag bott på och på vägarna jag sprang under min studietid. De enda man egentligen inte får se är Lund City. För det är ju RUNT lund vi springer. Inte genom. Därför kompletteras utflykten förslagsvis med en sväng till centrum efteråt. För en återhämtningskaffe. Och ja, kaffekoppen har man ju med sig….

Har du inget för dig den 20 november så häng gärna på! Löpning och kaffemingel alltså. Blir inte bättre!

Vilket lopp är annars ditt nästa?

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  23 september, 2021 kl 19:13

  Då är jag i värmen! Du kommer väl med? :-)

  • Svara
   Anna
   24 september, 2021 kl 17:43

   Alltså jag har ju belagt mig själv med köpstopp…. fast nog är jag supersugen alltid! Speciellt den veckan som inte krockar med Lund Runt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.