Aktuellt

Egentid

Jag fick ingen o-ringenvecka i år. Dvs en veckas egentid, utan måsten och tider att passa. Och Fredrik fick ingen Portugalvecka. När jag är borta och han kan äta finkorv hela veckan utan att någon klagar på variationen. Vi har fått stå ut med varandra 24/7 sedan i mars FÖRRA året och det har gått hur bra som helst. Men i morgon har jag ledigt. Fredrik och dottern ska orientera. Långdistans dessutom, som tar typ hela dagen. Och jag ska hitta semesterfeeling på egen hand.

Hjärnan går på högvarv. Jag måste göra något roligt så jag inte går här hemma och väntar.  Och SMHI måste ta bort regnet ur sin prognos. För livet är helt ärligt inte lika fancy när det regnar!

Idag trotsade vi regnet och cyklade till Helsingborg. För att alternativet var att städa. Det var ett lätt val, även för en solskenscyklist som bara för någon dag sedan fått cykeln tvättad. Tre dagar kvar av semestern 2021. In i kaklet bara!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.