Aktuellt

Cykla och bada?

Ingmarie som jag sprang Stockholm Five med är en uppfinnare av rang. Hon har uppfunnit både Löpningens dag OCH begreppet Sprada. Sprada är en sammanslagning av Löpning och Bada och är en helt oslagbar combo. I alla fall på sommaren…

Långa Bryggan

Medan jag låter löparbenen vila en dag till passar jag på att cykla en runda, som av en händelse slutar vid Långa Bryggan i Bjärred. Som upplagt för ett dopp. Speciellt då bilen väntar på plats med ombyte, handduk och lunch. (Fredriks ben tyckte det var lagom träning för dagen att trycka på gaspedalen och sån service tackar man ju inte nej till.)

Anyway. Medan jag cyklar funderar jag på vad dagens kombination kan tänkas heta. Cykla och Bada. Borde i logikens tecken bli CYKLADA. Fast det låter ju mest som en insekt. Eller ett väderfenomen…

Jag får hitta på en annan sysselsättning som kan föräras ett fancy namn. Sprykla låter ju kul. Eller är det det som är duathlon….?

5 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  4 augusti, 2021 kl 21:59

  Cyklada låter som choklad!
  Fast jag gillar springa+bada/sprada alla årets dagar bäst. :-)

  • Svara
   Anna
   4 augusti, 2021 kl 22:09

   Vissa dagar kan man springa och bada samtidigt. Speciellt om man springer vid stora pölar nära en bilväg… :D

 • Svara
  Hannas krypin
  5 augusti, 2021 kl 21:48

  Cyklada låter som den där insekten cikada…. Sprada är ett bra ord. :-)

  • Svara
   Anna
   5 augusti, 2021 kl 22:18

   Superbra ord! Men det funkar inte om man cyklar. Måste byta alternativträningsform :D
   Och cikadan, det var DÄRFÖR jag associerade till insekt! Jag fattade inte varför, det var såklart därför! Tack för att du gjorde mig lite klokare på kvällskvisten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.