Aktuellt

Proffsfoton

Av alla saker man får på lopp tycker jag fina gratisbilder är allra roligast! Helsingborg marathon var tidiga med den tjänsten och även Backyard Ultra Sydkusten.

Dagarna efter loppet är som värsta julaftonsmorgon. En evighetslång väntan på bilderna. När de väl dyker upp läggs allt annat åt sidan, det här är viktiga grejer. Sorry både familjen och chefen…
Att se bilderna är som att återuppleva loppet en gång till.  Har man lyckats fastna på bild? Och i så fall, har man lyckats se någorlunda normal ut?

Med proffsfotografer längs banan brukar det bli ja på i alla fall den första. Ibland är resultatet en katastrof men det är knappast fotografens fel. Ibland har de lagt på ett magiskt pigghetsfilter som gör att man ser mycket fräschare ut än man känner sig. En av mina favoritbilder alla kategorier finns nedan. Det är så mycket löparglädje att jag bara vill ut och springa:

Nästa bild är också intressant. Där jag förbereder min målgest men det är oklart vad jag ska göra med de tre fingrarna.

Nedan en annan glädjefavorit från BUS 2019. Hur jag sikar på att få till en high five men så här i efterhand vet att jag missade. Varje varv:

backyard ultra sydkusten

BUS2021 lyckas jag se lite sömnig ut. Men under en målportal alltid glad. Lopp alltså. Nu blir jag pirrig igen. Tur att jag ska springa långt i morgon!

Fotograf: Hans Wachner

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.