Aktuellt

Rätt sak på rätt dag, eller rätt väder på fel dag?

Förra året gick vi på spa på bröllopsdagen. En helt fantastisk grej, men lite mainstream. Inför den stora dagen i morgon ramlade vi över Malmö Five. Världens roligaste utmaning. Som såklart är som klippt och skuren för en bröllopsdag.

Malmö Five består av fem fina rundor i Malmö. Rundorna är mellan 7 och 12 kilometer långa och totalen landar på 44,8 km. För att erhålla en virtuell guldpokal ska de göras på en dag, för silver inom en vecka och för brons under perioden 25/6-31/10. Och vi går såklart för guld. En bröllopsdag firas ju knappast i fyra månader…
(Dessutom är det tydligen NYLONBRÖLLOP vi firar men någon nylonpokal hade de faktiskt inte att erbjuda..)

Två problem har tillstött.

 1. Fredrik stod på öronen när vi sprang senast och har en blodutgjutning Allan i låret. Oklart om den vill springa.
 2. Det ska ösregna mellan 09.00-17.00

Så frågan är om man kan fira en bröllopsdag en ANNAN dag? När det är fint väder. Och låret är läkt. Inte för att man gifte sig en annan dag, för att det råkade regna…

Vi hade ju tänkt pimpa bröllopsdagen med god mat och kaffe i pauserna mellan rundorna. Ligga raklånga i pildammsparken och stoppa tårna i vattnet i Västra Hamnen. Det hade ju gett en extra dimension. Men jag har ju någon diagnos som säger att rätt ska vara rätt. Vi gifte oss ju inte den tredje…

Inga beslut är fattade ännu. Antingen får ni hänga med i mina instastories i morgon eller en helt annan dag.

 

6 Kommentarer

 • Svara
  Sofia
  30 juni, 2021 kl 18:58

  Självklart får man fira en annan dag när livet händer! Hoppas ni får kul, vilken dag det än blir. Jag har precis klarat etapp 4 av gbgfive, hoppas på att gå i mål och då virtuell silvermedalj imorgon.

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2021 kl 09:55

   Å vad roligt! Göteborg bli defintitivt ett projekt för framtiden, tyckte idén var superkul! Hoppas allt gick vägen och att du fick din silvermedalj igår!

   • Svara
    Sofia
    2 juli, 2021 kl 20:56

    Det gick vägen, och det var kul! Silver var mer lagom för mig men jag är imponerad av ert guld.

    • Svara
     Anna
     12 juli, 2021 kl 21:48

     Grattis till silver! Det är ju jättebra!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  30 juni, 2021 kl 19:53

  Ni kan fira ”fel” (dvs. göra något annat) den ”rätta” dagen och sen fira ”rätt” (dvs springa och kalasa) på ”fel” dag. På så vis kan ni fira nylondagen två gånger!

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2021 kl 09:58

   Jag är kanske lite fyrkantig men har svårt att göra saker på fel dag :D Men framförallt har jag lärt mig att aldrig ställa om planer efter SMHI. De har typ alltid fel. Så även igår. Vi fick tio minuters duggregn jämfört med utlovade 10 TIMMARS KRAFTIGT IHÅLLANDE REGN. Dessutom som jag sa till dottern när hon tvivlade på mitt beslut: det enda som funkar att göra när det regnar är ju faktiskt att springa. Här hemma hade jag ju bara haft ångest över en bortslösad semesterdag :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.