Aktuellt

En tomt utan hus men med planer

Träffade våra potentiella byggare idag. De som ska få vårt hus på plats medan vi drömmer om allt kul vi ska använda det till. Vårt fritidshus. Eller frisksportarstuga om man så vill.

Utseendet rimmar lite illa med vad vi tänker använda det till. Det kommer bli snyggt och stilrent.
Vi själva kommer väldigt sällan vara just stilrena och snygga. Snarare svettiga efter långa härliga turer i löparskor eller på cykeln. Möjligtvis lite blöta efter att ha ramlat av sup-brädan eller vält med kanoten. Vi garderar med klinker i hallen….

Men extrahuset är ändamålsenligt. Där kan de vänner vi lurar dit på löparhelger bo. För om man lockar med löpning och kaffe lär man ju få besök. Köksbänken är naturligtvis dimensionerad efter kaffemaskinen.

Ja ni fattar. Det är ett riktigt fint place vi har införskaffat oss. Med oändliga springmöjligheter. Idag utforskade vi några. Fredrik lite mer ingående än jag…

 

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  28 juni, 2021 kl 20:27

  Så spännande och kul! (Stugan. Inte F:s lårkaka alltså…)
  Berätta mer! Köper ni ”färdigt” eller hur funkar det? Hur fixar man med vatten och avlopp?

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2021 kl 09:54

   Oj vad sen jag är på att svara, förlåt! Vatten och avlopp finns framdraget till tomten. Vi har inte signat några avtal men som tanken är med de som troligtvis kommer få uppgiften, byggs väggar på fabrik och fraktas dit. Sen byggs innehållet på plats. SÅ spännande!

 • Svara
  Hannas krypin
  29 juni, 2021 kl 09:35

  Så kul att få följa. Jag vill precis som Ingmarie veta mer. :-)

  • Svara
   Anna
   2 juli, 2021 kl 09:55

   Vi vet inte så mycket än men har troligtvis hittat ett företag som ska bygga. De kommer bygga väggarna på fabrik och innehållet på plats sen. Det är en liten trixig tomt med mycket höjdskillnad så det blir ett spännande projekt att se hur det går ihop:D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.