Aktuellt

Att fly från sina sysslor

Egentligen borde jag ha packat upp släp och sorterat in lådor i garaget. Liksom packat ihop gårdagens lopp. Men jag behövde bada.

Som tur var bor jag på perfekt löpdistans från havet. För att få med Fredrik på idén frestade jag med en open water simtur. Han tar bilen och simmar. Jag springer och badar. En win win.

En deltagare från igår uppmärksammar mig när jag lufsar förbi hans fönster i ultrarapid. Undrar om jag har abstinens efter att ha sett så många löpare utan att få springa själv igår. Eller om jag bara flyr från upp-packandet.
Det är nog lite av båda. Fast mest vill jag ju bada.

Så. Det blir 17 km i underbart sommarväder. Över knallblå fält och med känslan att springa i en bastu. Och nu kan jag vara lite provocerande för alla er som hatar värmen, men jag älskar ju det här. Värmen gör mig faktiskt inget. Jag svettas som en tok men blir ett med hettan.  Tänker att jag springer i en termos och bara flyter med. Det kan ha varit tecken på vätskeförlust det där sista…

Och så tunnbröd med färskost och jordgubbar vid ankomst. Och dopp i havet.

En söndag börjar inte bättre.

Nu är det dock dags för släpet…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.