Aktuellt

Världsbäst

Alltså det är ju inte så svenskt att säga att man är världsbäst men ibland är jag faktiskt det. På att komponera min egen hemmaträning. Det står plötsligt klart för mig sedan jag fallit för frestelsen att hoppa på någon annans pass på youtube…

För när man bestämmer själv får man ju passet precis som man vill ha det. Allt annat är en kompromiss. Ibland sammanfaller ens önskeupplägg med det man lyckas välja i internets outsinliga källa, men oftast inte. Då ligger man där i en planka och sörjer de axelpressar man hellre hade gjort.

Idag lyckas jag plocka upprepningarnas pass. Och när vi gjort en miljon av varje övning och avslutningen är fem minuters burpees så ger jag upp. Någon måtta på tjatigheten får det liksom vara. Då rotar jag fram ett danspass på Nordic Wellness Online och svingar loss framför katten. Mest för att jag har hört ryktas att dans är bra för stela höfter. Och för att jag behöver lite variation.

Katten måste ha undrat vad som hände…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.