Aktuellt

Kreativa vägar

Vi har ett ärende till Jönköping i morgon. Dryga tre timmar enkel resa med start innan sju. Även om ärendet är trevligt känns sex timmar i bilen extremt mycket waste of söndag. Då börjar tankarna snurra. Hur gör man en transport till ett äventyr?

Första tanken är naturligtvis kaffe och lunch på STUK i Jönköping men det skiter sig då stället helgar vilodagen. Synd på en sån lysande plan. Men Halmstad är ju nästan på vägen, bara en halvtimmes omväg. Och i Halmstad finns både Prinsens stig och Cortado. Som upplagt för en löptur längs havet och en lovely cappuccino och mellanmål på uteserveringen efteråt.

Man måste ju passa på när man för en gångs skull är ute i vida världen. Och just ja, Espresso House i Värnamo öppnar klockan 9 precis när vi av en händelse passerar där. Morgonkaffet också säkrat alltså.

Varför låta 6 timmars bilresa bli en transportsträcka när det kan bli äventyr!

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  1 maj, 2021 kl 21:31

  Ett stopp i Halmstad är alltid rätt!

  • Svara
   Anna
   4 maj, 2021 kl 18:57

   Ja, synd bara att du inte var där :D

 • Svara
  Mariette lorshag
  1 maj, 2021 kl 21:56

  En liten bensträckare på vätterstranden slår aldrig fel heller!

  • Svara
   Anna
   4 maj, 2021 kl 18:58

   Nej det hade varit underbart. Vi kom inte hela vägen till Jönköping utan en liten bit utanför. Vi får ta det nästa gång!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.