Aktuellt

Fartfyllt

Jag hade för mycket kläder på mig, av rädsla för att det skulle bli som igår

runacademy

Men regnet håller sig undan och redan efter uppvärmningen är jag överkokt. Jag får rulla upp de långa tightsen. Plocka av jackan och låta mitt sunkiga underställ se dagens ljus. En högst tvivelaktig outfit men jag vill inte sumpa intervallerna pga svett overload.

Intervaller alltså. Det är onsdag och Runacedemy-tajm. 4x90s – 4x75s – 4x60s-4x30s. Det kan tyckas plättlätt vid en första anblick men låt er inte luras!

Jag får feeling. Igen. Traktor på dunderhonung liksom. Älskar farten och fläkten. Flåset. Trippel-F på en onsdag.

Och när ledaren är välbekant och kan mitt namn blir peppingen än mer personlig. Svårt att hejda sig när hela gruppen ombeds hålla höger för att jag ska springa om.

Jag dog lite. Igen. Som varje onsdag. Nu ska jag sås-springa en vecka till det är dags igen. Ladda traktorn.

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Tantaugusta
  27 maj, 2021 kl 10:59

  Trodde väl aldrig att jag skulle vara ledsen över att missa så jobbiga pass men pga ryggproblem kommer jag att missa resten av säsongens tillfällen och det känns bedrövligt trist 😩. Hoppas kroppen är med mig till sommaren igen så jag kan hänga på höstterminens träningar med Runacademy.

  • Svara
   Anna
   27 maj, 2021 kl 13:58

   Har missat 1.5 termin pga skador så jag förstår frustrationen! Det är ju veckans höjdpunkt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.