Aktuellt

Uteträning

Utomhusträning på våren är fina grejer, men jag har pga schemakrocken Allan inte kunnat vara med tidigare. Från min spinningsal har jag sneglat ut i avundsjuka. Drömt om den perfekta kettlebellsvingen i spirande vårljus!

När spinningen nu tagit paus över sommaren kan jag äntligen vara med och leka!

Det blåser och stormar men gymmets uteträningsplats ligger strategiskt skyddad bakom husväggen. Det är sol och lä. Åtminstone nästan…

Jag sätter telefonen i ett midjebälte för att inte missa några dyrbara steg till stegtävlingen. Sen kör vi.

Det är längesen jag gick på pass och jag känner hur mycket jag saknat det. Blir glad i själen av burpeesarna och armhävningarna. Älskar den svidande känslan i squat jacksen och tänker på alla steg jag cashar in i ”höga knän”.

Emellanåt blåser mattan iväg och jag tjänar några extra steg i mitt försök att få den på plats igen. Ibland blåser den ihop sig som en korv som håller på fälla mig i utfallsstegen. Men mest sköter den sig!

Finalen är grym. En halv burpee varje gång de sjunger namnet MONIKA i den gamla plågan Hej Monika!

Prova det om du törs…

2 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  27 april, 2021 kl 09:12

  Gjorde 10 burpees per varv på ett eget cirkelpass hemma igår. Det räckte! Kan inte fatta att jag varit så mycket mer vältränad innan Corona. Körde en gång ett pass som började med 100 burpees… 2 min paus och sedan tog schemat med övningar på tavlan vid. Idag hade jag inte överlevt det!

  • Svara
   Anna
   27 april, 2021 kl 18:26

   Börja med burpees är det elakaste man kan göra. De är mycket trevligare när man är uppvärmd :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.