Aktuellt

Lurad av solen

Ibland är jag så lättlurad. Som när solen skiner och jag tror att jag kan springa omkring lättklädd!


Min definition av lättklädd är fortfarande ett par lager varmare än för gemene man. Jag har ännu inte lurats till shorts och t-shirt, men skippat såväl vintertights, lager 2 och jacka…
Termometern i solen visar 15 grader. Bilen visar 9 grader för att sjunka till 5 under min 15 minuter långa resa till skogen. Solen försvinner också någonstans på vägen, och lagom tills jag är framme är det faktiskt nästan höstruskfeeling därute.

Det är kallt som attan i min tunna tröja och jag saknar mina tjockvantar som jag på grund av solen lämnat hemma.

Men. Upptäcker jag när jag kommer hem. När man fryser på löprundan slipper man bli svettig. Och då är man redo för cappuccino direkt när man kliver in genom dörren. Man behöver liksom inte vänta på att få på sig något torrt, eller att duscha. Nästan värt ändå!

Och om ni undrar vad jag gjorde i trädet så vet jag inte riktigt…

 

2 Kommentarer

 • Svara
  Gert Persson
  5 april, 2021 kl 10:34

  Du kanske lekte Ekorre i trädet. :)
  Idag får man klä sig varmt på promenaden.1+.
  Svettig blir man nog inte.

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 08:02

   Jepp. Ekorre var det! Nästa gång ska jag leka något som inte klättrar lika högt. Kan bli farligt annars :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.