Aktuellt

Bländvitt!

Vi hade 17 grader igår. Och trots att jag vandrat 65000 steg under helgen kunde jag inte hålla mig från en löprunda. Tänk shorts liksom. En runda till Lund med kaffe och uteservering. Vem kan ens motstå?

Tar på mig shortsen men bländas av min egen spegelbild. Byter till trekvartstights av hänsyn till alla på uteserveringen som faktiskt glömt sina solglasögon hemma. Njuter av vårsolen, de lätta stegen och det fantastiska kaffet. Bara för att inse att jag bara skjutit på problemet. För om jag aldrig hoppar i de där shortsen kommer ju benen aldrig att sluta bländas.

Nytt försök på onsdag. Och ett VIKTIGT MEDDELANDE till alla i Lund med omnejd – glöm för allt i världen inte solglasögonen på onsdag mellan 15 och 17!

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.